Vår?

| Postat i: Allmänt
1
Nej kanske inte riktigt än. Senaste veckan har vi haft 10 minus och snö och man tycker att vi borde vara vana vid denna kyla men icke. Vi har efter en kort diskussion kommit fram till att man aldrig någonsin vänjer sig samt att man aldrig verkar kunna vara nöjd. För nöjda var vi ju inte heller i somras när vi gick runt på emmaboda, svettandes som flodhästar och bad om en enstaka kall vinpust. Vi finner oss helt enkelt i situationen och pulsar på mot dylika aktiviteter i denna härliga stad. 
 
Vi har nu dykt rakt in i tredje veckan på Deutschakademie och vi trivs alla väldigt bra. I Susannas grupp är alla bästa vänner och som en liten familj far de runt på allt från caféer till knytkalas. Även om min och Jills grupp inte är lika kreativ så går det jättebra ändå.
 
Jag har också hunnit fylla 20. Elsa var här på besök och på min födelsedag dök också Timo, Emil och Axel upp. Dagen började med champagnefrukost i badet och mer än så behöver jag inte säga för en dag som börjar med skumpa och bubbelbad KAN inte sluta dåligt. 
 
Förra veckan flyttade också Sigrid och Oscar in i vårt lilla kollektiv så nu bor vi fem personer på Schwiebusserstrasse 8. Det tycker rävarna är så himla trevligt.
 
Nu är januari snart över, och vi har efter ännu en kort diskussion fastställt att det bara är en månad kvar till mars a.k.a den första officiella vårmånaden. Vi lever alltså med längtan efter ljusare tider i våra hjärtan och hoppas att frågetecknet i rubriken snart ersätts av ett utropstecken. 
 
Kram på er!
 
/K
Hittills till Vår?


Anonym

haha, typiskt er att be om vinpustar =) var ni less på öl?? kul att läsa om era påhitt. kramar




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: