2013

| Postat i: Allmänt
0
Nu är vi äntligen tillbaka i Berlin efter 11 dagar hemma med vänner och familj. Det känns både konstigt och skönt men trots vemodet blickar vi framåt mot ljusare tider. Detta är våren vi alla fyller 20 och det är så många som ska komma på besök att vi tappat räkningen.
 
Imorgon är det nyårsafton och jag sitter här och funderar på vilket fantastiskt år 2013 varit. Det var våren rävarna bildade kollektiv på Kaserngatan 39 och hade för sig så mycket skojigt och dumt att det nog inte platsar här. Det var sommaren vi tog studenten och nattbadade nakna i Axhult med goda, goda vänner. Det var hösten vi flyttade till Berlin för att utforska och upptäcka och gud vad roligt vi har haft. Nu sitter vi här - överens om att 2013 har varit vårt mest händelserika år någonsin - övertygade om att 2014 kommer bli minst lika fantastiskt.
 
Så från de fyra sköna rävarna i Berlin/Borensberg till alla er, våra få men oh så speciella unika läsare:
 
Gott nytt år!
 
/K
 
 
 

Jeffrey Campbell

| Postat i: Allmänt
0
Och så var jag här igen, herregud så aktiv jag har blivit hörrni.

Igår var det jobbdag och idag har jag varit ledig igen. Hem fick jag två paket innehållande en mysig tröja och ett par nya Jeffrey Campbell-skor att lägga till min än så länge tama samling. 
   Målat har vi också gjort. En tv-bänk står numera färdig ute i garaget och en antik hemlig sak som eventuellt ska bli en sänggavel. Vi har även varit och pratat med Borensbergs pallfabrik om mått och pris och dylikt. Vadå pall tänker ni? Jo, det kommer ni också få se. I februari.

Ikväll jobbar Aris så jag får sysselsätta mig med annat. (Misstolka rätt)
/E
 

It's the most wonderful time of the year

| Postat i: Allmänt
0
ÄNTLIGEN är det december och ÄNTLIGEN är det mer än tillåtet att lyssna på julmusik och på riktigt leva ut denna högtid vi alla älskar så mycket. Pepparkaksdeg har ätits, glögg har druckits och julgran har pyntats. 
 
Igår var vi också på julmarknad i Svenska Kyrkan där vi avnjöt ett glas julmust tillsammans med en tunnbrödsrulle fylld med lax. Innan vi gick hem fick vi också med oss ungefär 20 svenska böcker, allihopa gratis, som nu ska bidra till utvecklad allmänbildning.
 
Idag har vi jobbat och ikväll testar vi något nytt i matväg - råstekt potatis, aubergine och sweet-chilisås.
 
Puss! /K
 
 

Decembermorgon

| Postat i: Allmänt
0
Hejsan hoppsan lillebror!

Imorse bet kylan tag i mina torra kinder och orakade ben när jag klev upp ur sängen så ett par leopardmönstrade pyjamasbyxor, ett par tomteröda sockor, en tjocktröja och en brasa har fått värma mig denna decembermorgon. Jag och Aris har precis smällt i oss varsin macka tillsammans med en blaskig kopp kaffe medans våra ögon vilade på julkalenderns andra avsnitt. Ja, jag tittar fortfarande på det och jag förstår för mitt liv inte på mig människor som inte gör det. Snacka om att komma in i julstämning på riktigt.

Idag slipper jag ta mina skitiga jobbskor till Mjölby för idag är jag ledig. Istället ska dagen fyllas med jobb hemifrån, i stil med att måla trälådor vita som sedan ska få följa med till Hunnebergsgatan. Det ska även mätas lite sängar (obäddade sådana) och planeras. Både inför jul och inför flytt. 

Puss
/E