Mvh. Finsmakarna

| Postat i: Allmänt
34
Här sitter vi nu, tre rävar. Vin för 1,79, brieost för 1,05 och kex för 1,39. Fint ska det va. /S

Sachsenhausen

| Postat i: Allmänt
2
Idag var vi på Sachsenhausen, ett koncentrationsläger ca. tre mil norr om Berlin. Det är det första koncentrationslägret jag och Jill besöker och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om upplevelsen. Alla ord känns alldeles för små och otillräckliga. Allt jag kan säga är att det kommer ta ett bra tag att smälta det hela.
Något som dock piggar upp oss är att Oscar äntligen är tillbaka på Schwiebusserstrasse efter en snabbvisit i Warszawa. Vår lille Oki. Hej så länge /S

Hur man hänger i en park

| Postat i: Allmänt
1
Något som vi fått ganska bra koll på under den senaste tiden är parkhäng. Jag tänkte att jag kunde dela med mig av några bilder med typisk "vårdag-i-parken-karaktär".
Exempel på parker vi har hängt i är Görlitzer, Viktoriapark och Volkspark Hasenheide. Här är vi på väg till den sistnämnda.
Man kan ha högläsning. I detta fall är det Karin Boye.
Schack kan man spela, precis som Polo och Jan.
Varför inte titta på en svan? Bilden är tagen någonstans längs Spree.
Sola/sova. Ja, varför inte?
Så här kan man se ut.
Man kan dricka Sternburger på en stentrappa.
Man kan sitta kvar efter solnedgången. Nils är utgör ett gott exempel på hur det kan se ut.
Och lite andra saker som jag inte har bilder på är när vi kastar frisbee, spelar fotboll, äter brie och kartoffeln schnecken eller vad det nu heter. Så där ja! Tack och hej. /S

36

| Postat i: Allmänt
1
Så många dagar är det kvar innan jag och Katta packar våra väskor och tar tåget hem. Utan Jill. Trettiosex är en oroväckande låg siffra. Typ det enda som känns bra med att vår tid här börjar gå mot sitt slut är att det finns en viss räv i Linkan som vi saknar något förskräckligt. Annars då? Jo, nu för tiden är också Jill tjugo år. Det firades med sushi och käsekuchen på Oscars jobb. Greta, Filip, Alicia och en grek vid namn Vaselis anslöt när det var dags för cocktails. Och stackars Oscar fick passa upp på oss hela kvällen . Sedan dansade vi på en rätt tom bar till morgonen. Om jag ska sammanfatta det med ett ord - trevligt!
/S