Solskenshelg

| Postat i: Allmänt
0
Sitter vid köksbordet och Jill och Susanna kom precis hem efter att ha lämnat av Max på flygplatsen. I helgen har vi hunnit med att bryta oss in på Spreepark - ett övergivet tivoli sedan tolv år tillbaka som är lämnat precis som det ursprungligen var, bara lite rostigare och mycket läskigare, speciellt klockan tre på natten. Vi har också druckit öl, spelat pingis, tagit hål i Maxs öra, dansat, lekt många kategorilekar, tagit bilder i en fotoautomat, ätit halloumi i bröd, hängt på sportbar och blivit förnedrade av 20 kanadensare OCH plockat vårens första snödroppe.
 
Det känns onekligen tomt nu när Max har återvänt till Sverige och Uppsala, men vi går icke runt med sura miner länge, ty om bara en och en halv vecka kommer en alldeles speciell räv hit på besök och aldrig någonsin har vi nog varit så lyckliga. 
 
Det ser ljust ut.
 
/K
 
 
 
 

"Kiss the girl"

| Postat i: Allmänt
0
Den senaste veckan har vi haft så mycket på gång att jag inte ens kommer ihåg allt själv. Siggan flyttade ut i måndags och Filip, hennes kompis från Stockholm kom hit förra onsdagen. Förra helgen var fylld av 80-talsdans på diverse klubbar och nu sitter vi hemma på Schwiebusser, trötta, lite hungriga men glada. Det är fredag och utsikterna för kvällen ser inte storslagna ut. Kanske blir det en Disneyfilm och ett varmt bad?
 
Vi får se. 
 
Godnatt på er vänner
 
/K
 
 

Flytta hemifrån

| Postat i: Allmänt
0

Att ligga kvar i sängen till ljudet av frukost som tas fram i köket. Att inte behöva tänka på var man ska sova inatt. Att mjölk numera köps mer än öl. Att ha fler räkningar än mobilräkningen och att bråka med ComHem för att de är fittor. Att få bestämma var brödrosten ska stå tillsammans och att få somna, vakna och vara tillsammans. Nya kapitel är alltid lika skrämmande och spännande. Men det är nog det som är charmen. 
/E