Veckoslut

| Postat i: Allmänt
0
Livet i denna fantastiska stad rullar på som vanligt, och fastän hösten sakta men säkert smyger sig på trivs vi väldigt bra i vår lilla lägenhet i Kreuzberg. 
 
Igår stötte jag(Katta), Susanna och Ellie på ett par mycket stiliga soldater när vi besökte Checkpoint Charlie och vi kunde absolut inte säga nej när de frågade om vi ville bli fotograferade tillsammans med dem. Det spelade ingen roll att det kostade 2€. Förmodligen för att de var så stiliga. 
 
Idag har vi alla varit ute på stan och utövat en del vardagsmotion. Ett uttryck vi använder ganska friskt här i Berlin. Att ta trappan istället för rulltrappan när man är på väg upp från tunnelbanan är ett typsikt bra exempel på vardagsmotion. 
 
Just nu utövas dock inte mycket vardagsmotion alls. Vi sitter alla framför varsin dator. Ellie framför Desperate Housewives, Jill framför Buffy the vampire slayer och Susanna framför Supernatural. Om två timmar beger vi oss mot Rote Bete för att dricka öl med vår alldeles nyfunna vän Victor och hans rumskamrat. 
 
Skål på er!
 
/K
 
 
Hittills till Veckoslut





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: