Sightseeing

| Postat i: Allmänt
0
Efter en ganska lång diskussion bestämde vi oss igår för att besöka konstmuséet Pergamon. Jättetaggade anlände vi sedan 3 minuter efter stängningstid och promenerade då istället till Berliner Domen eftersom att vi craveade något sorts kulturarv. 
 
Väl inne fick vi vara med om en liten andakt på tyska innan vi gick upp för tusen trappsteg som skulle leda oss till balkongen med fantastisk utsikt över hela Berln. Susanna blev lite höjdrädd och Ellie och Aris sprang iväg, förmodligen för att göra något kärleksfullt, typ rista in sina initialer i stenräcket eller ta bilder på sina sammanflätade händer, jag vet inte, men jag och Jill njöt i fulla drag, även om Sus nervöst bad oss att sluta när vi lutade oss över räcket för att se hur högt upp vi var. Alla överlevde och vi lämnade kyrkan oskadda. 
 
Efter att vi handlat på Kaufland åkte vi hem och krökadel lite. Helt plötsligt var klockan kvart över ett och då hade vi suttit och pratat minnen i över fyra timmar. Jag, Jill, Aris och Ellie (susanna stannade hemma) promenerade då ner till Mehringdamm för att se vad som var öppet. Vi gick in på första bästa bar och insåg efter ett tag att det var en transbar. Runt klockan fyra gick vi hem igen och nu ligger jag i sängen medan Jill ligger och skrattar åt tidningen 'Boner - das lustmacher magazin' som vi fick med oss hem från transbaren. 
 
Alldeles strax ska vi ut på stan. Det är nog den enda planen vi har för idag.
 
puss
 
/K
 
 
 
 
PS. Glömde bort två grejer! Igår var det en tant som gav oss fingret för att Ellie gick på gatan och skrattade. Det var enda anledningen. Skratt.
Sedan åt vi för första gången på Mustafa's Kebab..MUNORGASM
Hittills till Sightseeing





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: