Grattis på födelsedagen!

| Postat i: Allmänt
0
På zoo har vi varit och jag måste beskriva det som surrealistiskt. Ena stunden stod vi i storstaden och helt plötsligt befann vi oss mitt bland elefanter och lejon och fattade som vanligt ingenting. Lite bilder är väl påå sin plats.
 
I onsdags kväll fick vi också en ny rumskamrat vid namn Sigrid. En HÄRLIG kvinna från Sollentuna som behövde någonstans att bo under de två veckor hon befinner sig i Berlin och eftersom att vi ändå är en kvinna kort välkomnade vi henne med öppna armar och det är vi sannerligen glada att vi gjorde för hon visade sig vara helt underbar. 
 
Idag råkar det vara hennes födelsedag och vi tänkte naturligtvis att gå ut och fira. Det var i alla fall planen fram tills att Sigrid råkade skära sig i fingret och vi fick åka till akuten. 4 stygn senare sitter vi nu i lägenheten och tackar vår åh så underbara Angelica (ni minns henne som vår hyresvärd Pauls mamma). Utan henne skulle vi alla förmodligen vara döda nu. Inte nog med att hon skjutsade oss till akuten och väntade med oss där i två timmar, hon gav oss också en flaska skumpa och ursäktade att den var ljummen.
SLUTA VARA SÅ GOD MÄNNISKA! 
 
Till slut ska tilläggas att Jill lämnat nästet för ett par dagar. Hon befinner sig just nu i Linköping och vi är väldigt avundsjuka. Fast mest saknar vi henne.
 
/K
 
  
Hittills till Grattis på födelsedagen!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: